Despre noi

Edil Bausteel

Echipa noastră este formată din profesioniști calificați și experimentați în domeniul de construcții retail, inclusiv arhitecți, ingineri și constructori specializați. Compania pune un accent deosebit pe colaborarea strânsă cu clienții și înțelegerea nevoilor acestora, pentru a livra proiecte personalizate și satisfăcătoare.

Cu o experiență solidă și o echipă de specialiști calificați, ne străduim să fim lideri în industrie și să satisfacem nevoile clienților noștri într-un mod eficient și profesionist.
Ne ghidăm după valori și principii fundamentale, care stau la baza modului în care ne desfășurăm activitatea:

Calitate

Ne străduim să oferim rezultate de înaltă calitate în fiecare proiect pe care îl realizăm. Lucrăm cu materiale de calitate superioară și colaborăm cu subcontractori și furnizori de încredere pentru a ne asigura că fiecare aspect al proiectului respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Profesionalism

Suntem o echipă de profesioniști dedicați și calificați, care acordă o mare importanță eticii de lucru și integrității. Ne desfășurăm activitatea cu profesionalism și respect față de clienți, parteneri și angajați, oferindu-le o experiență plăcută și rezultatele dorite.

Colaborare

Considerăm colaborarea strânsă cu clienții și partenerii noștri ca fiind esențială pentru succesul proiectelor noastre. Ascultăm atent nevoile și cerințele clienților și lucrăm împreună cu ei pentru a dezvolta soluții personalizate și adaptate la specificul fiecărui proiect.

Punctualitate

Respectarea termenelor și respectarea angajamentelor asumate sunt o prioritate pentru noi. Ne străduim să livrăm proiectele la timp, respectând planurile și calendarul stabilit, pentru a oferi clienților noștri o experiență fără probleme și rezultate prompte.

Siguranță

Siguranța este o valoare-cheie în toate proiectele noastre. Respectăm și implementăm normele și reglementările de siguranță la locul de muncă pentru a asigura un mediu de lucru sigur pentru angajații noștri, subcontractori și toți cei implicați în proiectele noastre.

Sustenabilitate

Suntem angajați în promovarea practicilor de construcție durabilă și responsabilă. Căutăm soluții și materiale eco-friendly, eficiente din punct de vedere energetic și care minimizează impactul asupra mediului înconjurător.

Certificari ISO DEKRA

Am implementat și menținem un sistem de management al calității.

Peste 17 ani de experiență

Pe piața prestatorilor de servicii din domeniul lucrărilor de constructii.

Peste 40 de parteneri

Partenerii reprezintă dovada angajamentului asumat de noi.

Edil Bausteel

Servicii Complete

Ce va oferim?

Calitatea și seriozitatea

Proiecte

Prin calitatea execuției și seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clienții, au adus cel puțin capitalul de încredere care să o recomande pentru noi colaborari.

1 2 3