Construcții civile

Oferim o gamă completă de servicii în domeniul construcțiilor civile. Punctele noastre cheie includ:

Structuri de rezistență

Avem o experiență bogată în proiectarea și construirea structurilor de rezistență durabile și sigure. Echipa noastră lucrează cu materiale de înaltă calitate și utilizează cele mai bune practici pentru a asigura soliditatea și stabilitatea construcțiilor noastre. Indiferent că este vorba despre clădiri comerciale sau industriale, ne asigurăm că structurile noastre de rezistență sunt proiectate pentru a rezista la forțele naturale și pentru a oferi siguranță și protecție pe termen lung.

Sisteme termoizolante la fațade

Punem un accent deosebit pe eficiența energetică și confortul termic al clădirilor noastre. Prin utilizarea sistemelor termoizolante de înaltă calitate, asigurăm o izolație termică excelentă a fațadelor, reducând pierderile de căldură și creând un mediu interior confortabil. Echipa noastră se ocupă de proiectarea și implementarea sistemelor termoizolante la fațade, folosind materiale eficiente din punct de vedere energetic și metode de instalare de ultimă generație.

Amenajări exterioare

Oferim servicii complete de amenajări exterioare pentru a da clădirilor și spațiilor noastre un aspect atractiv și funcțional. Ne ocupăm de proiectarea și construirea zonelor de parcare, aleilor, teraselor și grădinilor, luând în considerare aspecte precum durabilitatea, siguranța și estetica. Echipa noastră se asigură că amenajările exterioare îmbină frumusețea și funcționalitatea, oferind spații plăcute și accesibile.