Amenajare Spații Comerciale

Suntem o echipă de profesioniști dedicată transformării spațiilor comerciale în medii atractive, funcționale și adaptate nevoilor clienților noștri. Oferim o gamă completă de servicii pentru amenajarea spațiilor comerciale.
Echipa noastră experimentată se ocupă de demolarea controlată și sigură a structurilor existente în spațiul dvs. comercial. Utilizăm echipamente moderne și metode profesionale pentru a demola părți nedorite ale clădirii sau structurilor interioare într-un mod eficient și fără riscuri.
Executăm construcția și montajul peretilor de gips carton, oferind soluții flexibile și personalizate pentru împărțirea spațiilor comerciale. Utilizăm materiale de calitate superioară și tehnici de lucru avansate pentru a obține peretele dorit, rezistent și cu izolare fonică adecvată.

Echipa noastră se ocupă de instalarea profesională a ușilor în spațiile comerciale. Indiferent că este vorba de uși de interior, uși de intrare sau uși de acces specializate, ne asigurăm că montajul este realizat cu precizie, astfel încât să obțineți soluții estetice și funcționale.

Efectuăm montajul și finisarea tavanelor din gips carton, oferind o varietate de opțiuni personalizate pentru spațiile comerciale. Indiferent că doriți tavane suspendate, tavane cu iluminat integrat sau alte designuri inovatoare, suntem aici pentru a realiza conceptul dumneavoastră.

Oferim soluții de pardoseli durabile și atrăgătoare pentru spațiile comerciale. De la pardoseli din lemn, plăci ceramice până la pardoseli epoxidice sau pardoseli cu covor, vă putem ajuta să alegeți și să instalați pardoseala perfectă pentru nevoile și stilul dvs.

Echipa noastră de experți în finisaje vă poate ajuta să adăugați detaliile de design necesare pentru a finaliza spațiul comercial. Oferim servicii de vopsire, tapetare, aplicare de tencuieli decorative și alte finisaje personalizate, pentru a obține un aspect impecabil și plin de stil.

Înțelegem importanța unei fatade atrăgătoare și distinctive în industria retailului. Echipa noastră lucrează îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea o fatadă unică, care să atragă privirile și să transmită mesajul corect. Indiferent că aveți nevoie de o fatadă minimalistă, modernă sau cu un design clasic, putem realiza soluția potrivită pentru a vă diferenția în piață.

Oferim soluții de rulouri comerciale personalizate, adaptate la nevoile specificului dumneavoastră în domeniul retail. Indiferent că aveți nevoie de rulouri pentru vitrine, spații comerciale sau accesoriile necesare pentru securizarea și protejarea afacerii, suntem aici pentru a vă oferi soluții eficiente și durabile. Lucrăm cu materiale de calitate superioară, care oferă siguranță și funcționalitate, precum și cu sisteme de acționare moderne pentru un control facil și convenabil.

La noi, calitatea și durabilitatea sunt priorități. Lucrăm cu materiale de înaltă calitate și tehnici de construcție avansate pentru a ne asigura că fatadele și rulourile noastre rezistă în timp și își păstrează aspectul impecabil. Investim în produse și soluții care sunt testate și conforme cu cele mai înalte standarde din industrie, astfel încât să oferim afacerii dumneavoastră o soluție pe termen lung.

Oferim o gamă completă de servicii pentru a satisface cerințele dumneavoastră în ceea ce privește instalațiile sanitare, HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat) și sistemele electrice. Suntem dedicați furnizării de soluții de calitate și la îndeplinirea standardelor și reglementărilor specifice din România.

Instalații Sanitare

Realizare racord canalizare

Echipa noastră se ocupă de realizarea profesională a racordurilor de canalizare pentru a asigura o funcționare eficientă și sigură a sistemului.

Realizarea instalațiilor sanitare

Oferim servicii complete de montaj și mentenanță a instalațiilor sanitare.

Execuția instalției de hidranți

Inclusiv echipamentele necesare pentru racordarea la rețeaua de apă. Ne ocupăm de achiziționarea și montajul hidrantului, împreună cu toate echipamentele necesare pentru a asigura siguranța și conformitatea cu reglementările.

Execuția de sprinklere

Executia unei rețele complete de sprinklere conform standardelor din România: Echipa noastră se ocupă de instalarea unui sistem complet de sprinklere, în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare în România.

Reconfigurare rețele de sprinklere

Reconfigurarea unei rețele existente de sprinklere conform standardelor din România: Oferim servicii de reconfigurare și modernizare a rețelelor de sprinklere existente pentru a se conforma standardelor actuale din România.

Instalații HVAC și Electrice

Execuția unei instalații complete de HVAC

Echipa noastră se ocupă de proiectarea, furnizarea și instalarea unui sistem complet de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC) pentru a asigura confortul termic și calitatea aerului în spațiul dumneavoastră.

Execuția unei instalații de desfumare

Oferim soluții de desfumare eficiente și conforme cu normele de siguranță, asigurând evacuarea fumului și gazelor nocive în caz de incendiu pentru a proteja clădirea și persoanele din interior.

Execuția unui tablou electric complet și tablou UPS

Echipa noastră se ocupă de furnizarea și instalarea unui tablou electric complet și a unui tablou UPS (sistem de alimentare neîntreruptibilă), asigurând o alimentare electrică eficientă și sigură.

Execuția și montarea sistemului de supraveghere video

Oferim soluții de securitate avansate prin furnizarea și instalarea sistemelor de supraveghere video pentru a monitoriza și proteja clădirea și proprietatea.

Execuția și montarea lampilor

Executia și montarea lampilor interioare, exterioare, lampilor de urgenta și a firmelor luminoare conform design-ului din proiect: Echipa noastră se asigură de furnizarea și montarea eficientă a sistemului de iluminat, incluzând lămpi interioare, exterioare, lămpi de urgență și firme luminoase, respectând design-ul și cerințele din proiect.